Freedance Utrecht

START (hopelijk) WEER za 22 MEI

dansavond + workshop in GARDEREN

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier

Your dance matters

 

Movement medicine - Marold Emmelkamp

24 okt en 28 nov 2020

Er staan voorlopig even geen verdere data gepland.

 

 

 

 

Jouw dans doet er toe. Iedere dans doet ertoe, de jouwe en de mijne! We hebben allemaal een stukje van de puzzel, een deel van het antwoord op de uitdagingen van deze tijd. Dus laten we samen komen en onze eigen dans, onze werkelijke dans vinden, en die met elkaar delen en verbinden.

Deze dansavond combineert de pure vreugde van extatische dans met de diepte van Movement Medicine. Een dansreis voor jou en met elkaar! Om voorbij te gaan aan wie je denkt dat je bent. Om door jouw dans te ontdekken wat werkelijk waar is voor je hart. In ieder moment. De wildheid en de tederheid, het verdriet en de blijdschap, de woede en de angst, en vooral jouw dromen.  
En uiteraard die dans van je hart te laten zien, te delen. Je dans te verbinden met de andere dansers, om elkaar te zien, te steunen, aan te moedigen.
Want iedere dans doet ertoe!

Het is een reis die we gezamenlijk maken. Je bent van begin tot eind aanwezig, jouw dans volgend, jouw dans delend, jouw dans verbindend.
We starten met een openingscirkel, vervolgens zal Marold je begeleiden om aan de hand van Movement Medicine jezelf steeds meer aan de dans te geven. Het tweede deel van de avond is zonder begeleiding, je volgt je eigen dans, soms diep naar binnen en soms uitbundig delend met een ander, soms wild en soms stil, soms werelds en soms bewogen door de heiligheid van je innerste zelf.

Tegen het einde van onze reis rusten we voor een moment in de weldaad van stilte, om vervolgens af te sluiten met een gemeenschappelijke cirkel.

 

Movement Medicine is een dans-practise om Spirit en Lichaam te verbinden en Ziel in de wereld te brengen. Het helpt je om aanwezigheid, kracht en levensdoel te cultiveren in de kern van je wezen.

Marold gebruikt de combinatie van dans, sjamanisme en rituelen (Movement Medicine) al meer dan twintig jaar als een pad van zelfacceptatie, healing en het belichamen van zijn ziel.
Hij brengt al 10 jaar Movement Medicine op dansvloeren in binnen- en buitenland. Zijn lessen, dansavonden en ceremonies begeleidt hij met grote diepte, een krachtige intentie en een goede dosis humor!


19:30 – 19:55 Inloop en Indansen
20:00 – 22:30 Welkom, Movement Medicine Dansreis en Afsluiting.
22:30 – 23:00 Thee, fruit, chilling voor hen die willen

Neem iets te drinken mee en eventueel een dekentje, vacht of kussen om tussendoor even uit te rusten.

 

 

 

 

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier